Neem contact op, wij denken met je mee!
Meer dan 17 jaar gecombineerde expertise!
Neem contact op, wij denken met je mee!
Neem contact op, wij denken met je mee
Meer dan 17 jaar gecombineerde expertise!
5 sterren klantenwaardering
Meer dan 17 jaar gecombineerde expertise!

Meubels

Een verrijking van inspiratie

OC Home's op maat gemaakte meubels

Wandplanken

Wandplanken

Stijlvolle wandplanken om uw interieur compleet te maken
Bartafels

Bartafels

Elegante bartafels voor een moderne eetervaring
Stalen kasten

Stalen kasten

Duurzame en moderne stalen kasten voor uw opslagbehoeften
Stalen wijnrekken

Stalen wijnrekken

Strakke en stevige stalen wijnrekken voor uw collectie
Tafelpoten

Tafelpoten

Robuuste tafelpoten voor een stabiele en stijlvolle sfeer
Barkrukken

Barkrukken

Comfortabele en stijlvolle barkrukken voor uw bar of keuken
Salontafel

Salontafel

Moderne salontafels die perfect passen bij uw interieur
Eigen ontwerp

Eigen ontwerp

Unieke meubels op maat volgens uw eigen ontwerp
Meubels
Mogelijkheden van onze meubels
Bij OC Home bieden we een breed scala aan meubels die volledig op maat gemaakt kunnen worden. Van bartafels en wandplanken tot stellingen, kasten en tafelpoten – alles wordt vervaardigd met hoogwaardig staal en aangepast aan uw specifieke wensen en interieur. Heeft u een uniek ontwerp in gedachten? Neem contact met ons op en wij creëren een meubelstuk dat perfect bij uw stijl past.
Bartafels
Onze stalen bartafels zijn zowel stijlvol als duurzaam. Of u nu een industriële, moderne of klassieke look wenst, wij maken de perfecte bartafel die past bij uw interieur. Kies uit verschillende afwerkingen en hoogtes voor een bartafel die echt opvalt.
Wandplanken
Onze stalen wandplanken zijn een praktische en elegante oplossing voor elke ruimte. Ze zijn verkrijgbaar in diverse maten en afwerkingen, zodat ze naadloos aansluiten bij uw bestaande inrichting. Of u nu een minimalistische of robuuste stijl verkiest, onze wandplanken bieden de perfecte balans tussen functionaliteit en esthetiek.
Stellingen en Kasten
Op zoek naar op maat gemaakte stellingen of kasten van staal? Onze ontwerpen combineren sterkte en stijl, ideaal voor zowel thuis als op kantoor. Of het nu gaat om opslagoplossingen of decoratieve stukken, wij zorgen voor een functioneel en visueel aantrekkelijk meubel.
Tafelpoten
Geef uw tafel een unieke uitstraling met onze op maat gemaakte stalen tafelpoten. Verkrijgbaar in verschillende stijlen en afwerkingen, onze tafelpoten bieden een stevige basis en een stijlvolle aanvulling op uw interieur. Laat ons weten wat uw voorkeuren zijn, en wij maken het mogelijk.
Eigen Ontwerp
Heeft u een specifiek ontwerp in gedachten maar staat het er niet tussen? Wij maken alles op maat om aan uw unieke wensen te voldoen. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en een gepersonaliseerde oplossing te creëren die perfect past bij uw wensen, interieur en stijl.
Op maat gemaakte stalen meubels